Bilhuset Biersted / Erhvervskunder / Erhvervsleasing

Erhvervsleasing i Biersted nær Aabybro og Aalborg

Hos Bilhuset Biersted har vi gjort det muligt for virksomheder at lave en erhvervsleasing. Det har vi gjort for at gøre det lettere for firmaer at lease deres biler og billigt indkøbe nye firma- og varebiler. Fordelen er, at momsen kan løftes når man er erhvervsdrivende. Hos os får I dermed en attraktiv aftale på en fradragsberettiget firmabil.

I vores service er fokus at være et attraktivt bilhus, hvor alt er samlet ét sted og vores kunder får flest mulige fordele. Det er årsagen til, at vi tilbyder vores billeasing til erhvervsdrivende. Her sørger vi for, at leasingen bliver billigst muligt og tilpasset den enkelte virksomheds behov. På den måde får I mest ud af samarbejdet.

Besøg os i Biersted, ring til os eller digitalt salg - vi står klar

Kom gerne og se bilen på vores adresse i Biersted nær Aabybro og Aalborg. Her kan vi snakke nærmere om løsningen til erhverv. Hvis I har spørgsmål til vores leasing, er I naturligvis velkomne til at kontakte os. Vi foretager i dag en høj grad af digitalt salg hvor vi kan fremvise bilen digital - trygt, effektivt og bekvemt for vores erhvervskunder. Du kan også få bilen leveret til din adresse – det er med i prisen.

Karina har specialiseret sig i erhvervsleasing og er klar til at skræddersy en løsning til jer. Kontakt Karina på tlf. 98 26 90 11 og få svar på jeres spørgsmål. I er også velkomne til at sende en mail via karina@bilhuset-biersted.dk. Vi er placeret på Haldagervej 50 i Biersted, hvor jeg står klar til at hjælpe.

Jeg ser frem til at præsentere en erhvervsleasing skræddersyet dine behov.

Karina Hjørringgaard
Ansvarlig erhvervssalg

Se vores leasingbiler

Hos Bilhuset Biersted hjælper vi med leasing og finansiering af biler og varevogne til erhverv

Fordele ved finansiel leasing:

  • Du får en ny varebil eller firmabil til en fast månedlig ydelse
  • Begrænset eller ingen binding af likviditet
  • Fleksibel 1. gangs ydelse og løbende ydelse
  • Både leasingydelsen og moms er fradragsberettiget
  • Du kender restværdien fra starten og bestemmer den selv
Nyhed
Mazda

Mazda 6

SkyActiv-G 165 Premium stc. aut.
Mazda 6 SkyActiv-G 165 Premium stc. aut.