Bilhuset Biersted / Om os / Spørgsmål med svar

Spørgsmål med svar

HVAD GØR JEG MED MINE VINTERHJUL?

Vi har en lagerhal til opbevaring af vinterhjul.

Du er sikker på at dine vinterhjul er sikkert opbevaret, og vores erfarne dæk-folk sørger for at dine hjul er i god stand inden vi monterer dem på din bil. Det koster kun 594 kr. per sæson at have alle 4 hjul opbevaret, og hjulskifte er selvfølgelig med i prisen. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HVAD GØR JEG MENS MIN BIL ER TIL REPARATION PÅ VÆRKSTEDET?

Vi hjælper dig med en lånebil.

Din lånebil er gratis foruden et forsikringsgebyr på 95 kr. per. dag.

HVAD SKER DER HVIS JEG BOR PÅ SJÆLLAND OG MIN BIL GÅR I STYKKER I GARANTIPERIODEN?

Er det stadig fabriksgaranti på din bil, kan du få den lavet hos det nærmeste værksted af dette mærke. Er du i tvivl om hvor det nærmeste værksted er, hjælper vi dig gerne. Ring på 98 26 90 11. Hvis der ikke er fabriksgaranti på din bil, har vi samarbejde med forskellige værksteder rundt om i landet. Ring og lav en aftale med os om hvor du kan få din bil lavet. Det er vores klare hensigt at alt garantiarbejde skal laves med så lille gene som muligt for vore kunder.

HVAD SKER DER NÅR MIN BIL SKAL SYNES?

Når din bil skal synes kan du bestille en tid på vores autoværksted til gennemgang af bilen inden syn. Vi kører din bil til syn for dig, og du afhenter den nyvasket.

HVAD ER DÆKKET AF GARANTIEN?

På alle biler solgt til privatkunder giver vi 6 måneders garanti, som i udgangspunktet omfatter alt mellem nummerpladerne. Det vil sige at f.eks. bremser, lys og styretøj også er dækket af vores garanti. Du bruger mange penge når du køber en bil og derfor mener vi at hvad andre kalder “sliddele” også skal kunne holde 6 måneder.

På vores klargjorte biler har du mulighed for at tegne en mekanisk svigt forsikring, der giver stor tryghed for 175 kr. om måneden. Eventuel reparation kan foretages over hele landet.

Du kan læse mere om forsikringen fra Dansk Bilbrancheråd her.

HVAD ER SÅ IKKE DÆKKET AF GARANTIEN?

Følgende er selvfølgelig ikke dækket af garantien: (men det giver næsten sig selv.)

  • Hvis du misligholder din bil
  • Hvis du ignorerer en advarsels/motor-lampe
  • Hvis du selv eller andre forvolder skade på bilen

HUSK derfor altid at informere os hvis, din bil gør noget uventet. Så kan vi ofte fange en fejl inden den udvikler sig til noget alvorligt.

Nyhed
Mazda

Mazda 6

SkyActiv-G 165 Premium stc. aut.
Mazda 6 SkyActiv-G 165 Premium stc. aut.