Om os

Vores kunder er tilfredse og loyale. Det er vores primære opgave at finde bilen der passer til dig, og præsentere dig for det rigtige værksted for din bil.

Om os video

Mit navn er Erik Hjørringgaard.

Jeg startede Bilhuset i 1983 sammen med min hustru Jette, og jeg er ansvarlig for salgsafdelingen. Ingen er ens, og jeg glæder mig til at høre hvad du tænker er vigtigt for din næste bil. Det er målet at præsentere dig for en bilpark med et varieret sortiment, der lever op til dine forventninger. Jeg ønsker at sikre, at du er tryg og tilfreds med dit bilkøb. Derfor bruger jeg mit krudt på god faglig vejledning.

På værkstedet er Kasper Hjørringgaard ansvarlig. Sammen med et team af kyndige mekanikere og dygtige teknikere har vi styr på din bil – vi kender den ud og ind. Alle moderne biler skal serviceres rigtigt, og at det kræver særlig teknologisk ekspertise og udstyr at gøre det optimalt, det kan vi. Vi driver et autoværksted med mere end 35 års erfaring i alle former for bilreparation på person- og varebiler. Vi har set det meste, der er derfor ikke så mange overraskelser og vi kan koncentrere os om at levere den gode service. Vi lever at loyale kunder og sætter en ære i netop det.

Bilbranchen er i rivende udvikling. Det baner vejen for et levende og dynamisk bilhus. Senest ser vi en voksende interesse for biludlejning og serviceaftaler. I forbindelse med en serviceaftale får du sikkerhed for et fast overkommeligt beløb hver måned. Lad os fortælle dig, hvor billigt vi kan gøre det på din bil. Vi har seneste til vores bilhus etableret udlejningsenheden Autokonzept. Herfra har vi nu mulighed for at tilbyde biludlejning. Vi har således samlet alle de primære aktiviteter for din bil ét sted, da vi også har en moderne vaskehal samt tankstation. Vi er et af de frie værksteder, der stadig selv bestemmer aktiviteterne og kundeplejen i vores bilhus.

Vores mission er at være bilhuset, hvor du altid får den fulde pakke – uanset om du drømmer om en nyere eller brugt bil, eller om en god servicepakke.

Hvorfor købe bil hos os?

Vi vil gøre dit bilkøb trygt og til en god oplevelse

Den rette pris

Alle kunder har ret til en god handel. Derfor sikrer vi dig en stærk faglig vejledning.

Tilfredshed

Vi lever af loyale kunder og har derfor din tilfredshed i højsædet.

Sikkerhed for dig

Vi tilbyder 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Ingen udenomssnak og alt reklamationsarbejde foregår på vores eget autoværksted.

Mens vi reparerer din bil låner vi dig en bil gratis foruden et forsikringsgebyr på 95 kr. pr. dag.

Op til 7 års garanti på din bil, trygt og sikkert.

Læs mere hos Dansk Bilbrancheråd, angående mekanisk garantiforsikring.

Mekanisk garantiforsikring

Nyhed
Seat

Seat Leon

eHybrid FR DSG
Seat Leon eHybrid FR DSG