Værksted

Vi er Bilhuset Biersted - et dynamisk bilhus lige udenfor Aalborg

Vi er stolte af vores moderne autoværksted, hvor tonen er professionel med den kendte nordjyske lune og humor. Jeg hører fra vores kunder, at vi foruden at lave et godt stykke værkstedsarbejde, laver det markant billigere end mærkeværkstederne.

Frie autoværksteder som vores er 25-30 % billigere end mærkeværkstederne. Det fastslår konkurrencestyrelsen i en af sine nyeste konkurrenceredegørelser. Og derudover er det muligt som kunde på vores værksted at tegne op til 7 års forsikring mod mekanisk skade for kun kr. 3595,- for 24 mdr. (149,- kr pr mdr.) klik her. Vi benytter kun de bedste produkter til din bil.

Du kan f.x. læse mere om vores olie- og additiv-leverandør LIQUI MOLY ved at klikke her

Vi har mange bilmodel-bestemte testere på vores værksted. Det betyder at vi kan læse fejl og fejlkoder på næsten alle bilmærker, så vi har kompetencen og erfaringen på plads.
Vores ældste medarbejder Tonny er uddannet autoteknikker og har været ansat i Bilhuset Biersted i 24 år. Michael er mekaniker og har været hos siden 2013, han tager sig af vores salgsbiler og klargøringen. Jacob er vores mekanikerelev. Kasper, er automekaniker og tager sig af kundekontakten, kontakten med forsikringsselskaberne, og det overordnede overblik på værkstedet.

Med venlig hilsen

Kasper Hjørringgaard

Værkstedets åbningstider:

Mandag - torsdag  07.15 - 16.30

Fredag                    07.15 - 15.00

Weekend                Lukket

Book service

Nyhed
Mazda

Mazda 6

SkyActiv-G 165 Premium stc. aut.
Mazda 6 SkyActiv-G 165 Premium stc. aut.