Skadecenter Bilhuset Biersted

Velkommen til vores skadecenter i Biersted nær Aabybro og Aalborg

På vores skadecenter findes alt værktøj indenfor moderne karosseriteknik og alt det udstyr, der skal til for at din bil hurtigt kan komme ud at køre igen. Vi tager os af alle former for skader, og vi udbedrer skader på alle bilmærker.

Vi hjælper dig hele vejen med info og vejleding, så du trygt og hurtigt kommer afsted på landevejen igen.

Vi hjælper dig videre i en gratis lånebil

Når din bil har en skade, laver vi en vurdering af hvor omfattende skaden er. Derefter finder vi sammen den løsning der passer dig bedst. Ved skader tilbyder vi en gratis lånebil. Vi har forskellige typer lånebiler, og gør vores bedste for at dække dine behov så din hverdag kan køre videre som den plejer indtil din bil er klar igen.

Vores skadescenter kan...

Reparere alle bilmærker, og vi lever op til bilfabrikanternes standarder og godkendelser. Vi laver galvaniserede karosserier på alle nye biler og kan lave alt i glas lige fra stenslag til udskiftning af hele ruder. Vi tager os naturligvis også af din elbil eller hybrid.

Hvordan med forsikringen?

Vi samarbejder med mange forskellige forsikringsselskaber, et samarbejde der er baseret på gensidig tillid, og derfor er vi godkendt til selv at taksere din skade. Du skal blot køre i vores gratis lånebil til din egen bil er klar igen.

Vi klarer alt fra småskammer på kofangeren, “bilkabuler” til karosseriarbejde og lakeringen ved større skader. Er skaden på din bil ikke dækket af din forsikring, er vi også behjælpelige med at give dig et tilbud på udbedring af skaden – fx. på buleopretning, udskiftning og lakering. Kom ned forbi butikken, ring eller send os en mail.

Nyhed
VW

VW Passat

GTE Variant DSG
VW Passat GTE Variant DSG